Over The Thrill

The Thrill

Zodra je binnenstapt, prikkelt The Thrill je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het bruisende hart van het restaurant is de grillhaard. Tijdens het dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees terwijl je geniet van de unieke creaties van Rik Vandersanden. De keuken serveert kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet.

Missie

Een tikkeltje eigenwijs, met een grote portie gastronomisch zelfvertrouwen. Een gezellig interieur waarin je kunt thuiskomen, een eerlijke keuken met verrassende gerechten en een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om je te verwennen.

De gerechten zijn stuk voor stuk het resultaat van de passie en de rijke ervaring van de chef. Dagverse bereidingen op basis van kwalitatieve en seizoensgebonden producten en pure smaken, zorgen ervoor dat een bezoek aan THE THRILL een onvergetelijke culinaire beleving is!

Tradities

Voor de grill maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals
 US beef grain fed , dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet.Feesten in THE THRILL

Op zoek naar een gezellige locatie voor je feest? Of het nu gaat om een personeelsfeest of een familiefeest… bij THE THRILL maken we van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Samen bespreken we jouw wensen en werken we een formule uit. Walking dinner, buffetten of service aan tafel… het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De groene omgeving, het prachtige terras en de ruime parking staan volledig ter beschikking en zorgen voor een zorgeloos feest.

Cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen met een lekker etentje en een onvergetelijke avond? Dan is een cadeaubon van
THE THRILL zeker en vast een schot in de roos. Een leuk cadeau dat ook na de openingsuren van de winkels beschikbaar is. Spring gewoon even binnen !

Overnachten in Genk

Overnacht in Genk bij één van de partners van THE THRILL en geniet van speciale voordelen.

Hotel Stiemerheide

Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen (www.rlkm.be) is het gastvrije hotel een oord waar het goed vertoeven is. Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein “Spiegelven” en het aangrenzend landschap creëren een elegante landelijke sfeer. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust temidden van de ongerepte natuur.

Meer info:

Wiemesmeerstraat 105

B-3600 Genk

Tel. +32 (0)89 35 58 28

info@stiemerheide.be

www.stiemerheide.be 


B & B “La Mine Colline”

B & B “La Mine Colline” is zeer rustig gelegen, centraal in Limburg, de groene fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Vanuit de kamers zie je de prachtig verlichte schachtbok van de oudste koolmijn van Limburg. Op 5 minuten wandelafstand kan je naar de Euroscoop en breng je een bezoekje aan onze nieuwe site” C-MINE”. Met 3 golfbanen binnen een straal van 10km en een aantal grote winkelsteden zoals Tongeren , Hasselt, Luik op maximaal een half uur is de B&B de ideale uitvalsbasis voor golfers en shoppers.

Meer info:

Oostlaan 35

B-3600 Genk

tel: +32478/64.26.63

info@laminecolline.be

www.laminecolline.be


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x