Zodra je binnenstapt, prikkelt THE THRILL je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het bruisende hart van het steak restaurant is de grillhaard. Tijdens het dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees terwijl je geniet van de unieke creaties van Rik Vandersanden.
Op deze pagina:
Een tikkeltje eigenwijs, met een grote portie gastronomisch zelfvertrouwen. Ons steak restaurant in Genk (vlakbij As) heeft een gezellig interieur waarin je kunt thuiskomen, een eerlijke keuken met verrassende gerechten en een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om je te verwennen.
De gerechten in ons grill restaurant zijn stuk voor stuk het resultaat van de passie en de rijke ervaring van de chef. Dagverse bereidingen op basis van kwalitatieve en seizoensgebonden producten en pure smaken, zorgen ervoor dat een bezoek aan THE THRILL in Genk (vlakbij As) een onvergetelijke culinaire beleving is!
Chef Rik Vandersanden en zijn team bereiden in het steak restaurant heel het jaar door kwalitatieve vleesproducten zoals Black Angus, Dry Aged Aberdeen Angus en Ierse rundsfilet, geserveerd met verse sausen en seizoensgebonden garnituren.
Onze jaarlijkse tradities? Dat zijn het kreeftenfestival in de zomer en tal van wildgerechten in de winter. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes, events en menu's.
The Thrill is een grill restaurant in de buurt van As waar je kan thuis komen. Ontdek hieronder enkele topgerechten van onze menukaart. Bekijk onze menupagina voor de volledige menu van het grill restaurant.
Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu
Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen
Gemarineerde Schotse zalm met bieslookroom
Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren
Gevulde ravioli met Alaska krab en emulsie van schaaldieren
A la plancha gebakken St. Jacobsschijfjes
Geroosterde beef Black Angus (250 gr.) Sukade
Geroosterde beef Grain Fed (300 gr.) Rib Eye
Ierse runderhaas met ganzenlever en madeirasaus (200 gr.) Filet pur
Dry Aged Double Dutch (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os
Op de graat gebakken tarbotfilet
Vanille roomijs met warme chocoladesaus "Dame Blanche"
Gepocheerde Doyenné peer met pistache sabayon en vanille ijs
Ijssoufflé met gekonfijte vruchten en coulis van vlierbessen
Luikse koffie met wodka en cacaopoeder
Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum
Selectie van geaffineerde kazen
"Ik kom graag in deze zaak van chef Rik Vandersanden. Hij gebruikt altijd verse, kwalitatieve producten en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Bij The Thrill is de leuze: alles kan, niets moet."
Peppe Giacomazza over grill restaurant The Thrill
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12u - 15u en 18u - 22u
Donderdag: 12u - 15u en 18u - 22u
Vrijdag: 12u - 15u en 18u - 22u
Zaterdag: 18u - 22u
Zondag: 12u - 15u en 18u - 22u
Op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag enkel open op reservatie vanaf 30 personen.
Zodra je binnenstapt, prikkelt THE THRILL je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het bruisende hart van het steak restaurant is de grillhaard. Tijdens het dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees terwijl je geniet van de unieke creaties van Rik Vandersanden.
Reserveren kan online via de website, maar aarzel niet om contact op te nemen via info@thethrill.be of 089 30 70 30 indien je nog verdere vragen hebt.
The Thrill behaalde een score van 14/20 in Gault&Millau 2022:
Chef Rik Vandersanden heeft tot dusver een goedgevulde en rijk gevarieerde keukencarrière achter de rug. Met zijn expertise geeft hij The Thrill al ettelijke jaren een eigen culinaire identiteit. Daarvoor kiest hij kwalitatief hoogstaande vleesproducten zoals Black Angus, gerijpt Aberdeen Angus en Ierse rundsfilet. Dat betekent nog niet een desinteresse voor wat uit de zee komt. In de zomer pakt hij graag breed uit met diverse kreeftenbereidingen en wie zijn bisque van strandkrabbetjes al geproefd heeft, beseft dat deze chef nog altijd van vele markten thuis is.
The Thrill behaalde een score van 13,5/20 in Gault&Millau 2018:
Chef Rik Vandersanden creëerde met The Thrill een restaurant waar vooral gegrild rundvlees zijn aandacht krijgt. Naast Simmenthal en Aberdeen Angus geniet ook de befaamde Amerikaanse Black Agnus, gevoed met gerst, zijn voorkeur. Hij grilt daarvan zowel een voor de hand liggend stuk entrecôte als het minder bekende maar zeer smaakvolle sukadestuk. Daarnaast bereidt hij op het houtvuur spareribs en heeft men bij de voorgerechten onder meer keuze uit bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen, tartaar of carpaccio van zalm en huisgemaakte garnaalkroketten met coulis van schaaldieren. Gerechten die door een chef met zo'n staat van dienst smaakvol en verzorgd op tafel verschijnen.
Reserveer nu snel en eenvoudig jouw tafel in vleesrestaurant The Thrill in Genk (vlakbij As). Geef aan of je komt lunchen of dineren. Op basis van jouw selectie en de grootte van je gezelschap, toont de kalender alle beschikbare momenten.