The Thrill

Feesten in The Thrill

Op zoek naar een gezellige locatie voor je feest? Of het nu gaat om een personeelsfeest of een familiefeest… bij THE THRILL maken we van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Samen bespreken we jouw wensen en werken we een formule uit. Walking dinner, buffetten of service aan tafel… het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De groene omgeving, het prachtige terras en de ruime parking staan volledig ter beschikking en zorgen voor een zorgeloos feest.

Cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen met een lekker etentje ? Dan is een cadeaubon van
THE THRILL zeker en vast een schot in de roos. Een leuk cadeau dat ook na de openingsuren van de winkels beschikbaar is. Spring gerust even binnen tijdens onze openingsuren of bestel de cadeaubon snel en eenvoudig online via onze website.

Tradities

Tijdens het hele jaar maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals
Black Angus beef , Dry Aged Aberdeen Angus en Ierse rundsfilet geserveerd met verse sausen en seizoensgebonden garnituren.

In de zomer wordt er een kreeftenfestival georganiseerd met verassende koude en warme kreeften bereidingen en In de winter een aantal heerlijke wildgerechten. 

The Thrill is vooral een plaats waar je kan thuis komen. Overnachten in Genk

Overnacht in Genk bij één van de partners van THE THRILL en geniet van speciale voordelen.

Hotel Stiemerheide

Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen (www.rlkm.be) is het gastvrije hotel een oord waar het goed vertoeven is. Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein “Spiegelven” en het aangrenzend landschap creëren een elegante landelijke sfeer. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust temidden van de ongerepte natuur.

Meer info:

Wiemesmeerstraat 105

B-3600 Genk

Tel. +32 (0)89 35 58 28

info@stiemerheide.be

www.stiemerheide.be B&B Lavendine Pure

Lavendine Pure in Genk is gelegen in het groene hart van Limburg, pal aan natuurreservaat De Maten dat deel uitmaakt van natuurgebied de Wijers, op een boogscheut van ‘Fietsen door het water’, Bokrijk, het Nationaal Park, kortom: middenin de natuur met 100-en kilometers fiets-en wandelpaden, mountainbikeroutes,…

lavedine Pure heeft ook een privé-wellness om heerlijk te relaxen en als kers op de taart verzorgen zij persoonlijk energetische ontspanningsmassages met etherische oliën, zodat jij je helemaal herboren voelt

Meer info:

Volmolen 57,

 3600 Genk, België - 

tel: +32 89 21 45 50

info@lavendinepure.be

www.lavendinepure.beWebsite by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x