Prijs | |
---|---|
Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu |
€ 64.00 |
Small Menu Lunch |
€ 44.00 |
Prijs | |
---|---|
Veloute van waterkers en postelein |
€ 15 |
Romige bisque van strandkrabbetjes |
€ 15 |
lauw warm gemarineerde Schotse zalm met schorseneren en chips van aardperen |
€ 26 |
Gevulde ravioli van krab, emulsie van schaaldieren met gember, bospeentjes en zeekraal |
€ 32 |
Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola en Parmezaan |
€ 32 |
Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren en grijze gepelde garnalen |
€ 24 |
Gegratineerde Sint Jacobsschijfjes, preiruitjes en champagnesaus |
€ 32 |
Prijs | |
---|---|
Geroosterde Black Angus "Sukade" |
€ 38 |
Geroosterde Holsteiner Premium Dry aged ( 300 gr.) Rib Eye |
€ 46 |
Double Dutch Grassfed Rundsribstuk (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os |
€ 42 |
Ierse runderhaas (200 gr.) Filet pur met gevuld mergpijpje en duxelles van paddenstoelen |
€ 42 |
Extra : Rossini met gebakken ganzenlever |
€ 18 |
Gebraiseerde heilbotfilet, romige gembersausje met zwarte peper |
€ 38 |
Op de graat gebakken tarbotrug met spinazie en "Dijonaise " saus |
€ 44 |
Krokant gebakken kalfszweriken, artisjok, spinazie en duxelles van paddestoelen met kalfsjus en geglaceerde zilveruitjes |
€ 42 |
Pittig gekruide rundstartaar |
€ 34 |
Prijs | |
---|---|
Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche” |
€ 12 |
Café glacé met wodka en cacaopoeder |
€ 12 |
Gratin van clementines met wijnsinaasappelsorbet en sabayon " Grand Marnier " |
€ 16 |
Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum |
€ 16 |
Hazelnotenijssoufflé met crumble van speculoos, karamel van esdoornsiroop |
€ 12 |
Selectie van geaffineerde kazen |
€ 16 |
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}