Prijs | |
---|---|
Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu |
€ 64.00 |
Small Menu Lunch |
€ 44.00 |
Prijs | |
---|---|
Cappuccino van eekhoorntjesbrood, knolselder en geroosterde amandel |
€ 12 |
Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen |
€ 15 |
Huisgemarineerde zalm "Style Gravad Lax " met mosterdroom, dille, honing en limoen |
€ 24 |
Gevulde ravioli van krab, emulsie van schaaldieren met gember, bospeentjes en zeekraal |
€ 32 |
Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola en Parmezaan |
€ 32 |
Ravioli met bosduif, cappuccino van eekhoorntjesbrood, knolselder en geroosterde amandel |
€ 30 |
Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren en grijze gepelde garnalen |
€ 24 |
Prijs | |
---|---|
Geroosterde Black Angus "Sukade" witloofsalade, jonagold en veldsla |
€ 38 |
Geroosterde Rubia Gallega Premium ( 300 gr.) Rib Eye |
€ 42 |
Dry Aged Holstein Rundsribstuk (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os |
€ 42 |
Ierse runderhaas (200 gr.) Filet pur met gevuld mergpijpje en duxelles van paddenstoelen |
€ 40 |
Extra : Rossini met gebakken ganzenlever |
€ 18 |
Fazant met gekarameliseerde appeltjes en calvados " Val d'Auge " |
€ 40.00 |
Medaillon van reefilet met gestoofde peertjes, chutney van vijgen, mousseline van knolselder en Cumberlandsaus |
€ 46.00 |
Gebraiseerde grietbot, mouclade van tapijt-en messchedeschelpjes |
€ 40 |
Op de graat gebakken tarbotrug met spinazie en "Dijonaise " saus |
€ 44 |
Prijs | |
---|---|
Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche” |
€ 12 |
Café glacé met wodka en cacaopoeder |
€ 12 |
Gepocheerde Doyenné peer, sabayon met pistachenoten en vanille ijs |
€ 14 |
Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum |
€ 14 |
Hazelnotenijssoufflé met crumble van speculoos, karamel van esdoornsiroop |
€ 12 |
Selectie van geaffineerde kazen |
€ 15 |
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}