Prijs | |
---|---|
Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu |
€ 62.00 |
Paasmenu 4-gangen |
€ 72 |
Prijs | |
---|---|
Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen |
€ 12.00 |
Gemarineerde Schotse zalm met bieslookroom, schorseneren en chips van aardperen |
€ 28.00 |
Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren |
€ 24.00 |
Gevulde ravioli van krab en coulis van schaaldieren |
€ 28.00 |
Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola |
€ 32.00 |
Mouclade van tapijtschelpjes, St. jacobsvruchten en rode poon |
€ 32.00 |
Prijs | |
---|---|
Pittig gekruide rundstartaar met kwartelei |
€ 32.00 |
Geroosterde beef Black Angus (250 gr.) Sukade |
€ 38.00 |
Geroosterde beef Grain Fed (300 gr.) Rib Eye |
€ 42.00 |
Ierse runderhaas met ganzenlever en madeirasaus (200 gr.) Filet pur |
€ 38.00 |
Dry Aged Double Dutch (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os |
€ 42.00 |
Op de graat gebakken tarbotfilet |
€ 44.00 |
Prijs | |
---|---|
Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche” |
€ 12.00 |
Crème brulée met cassonadesuiker |
€ 10.00 |
Luikse Koffie met wodka en cacaopoeder |
€ 12.00 |
Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum |
€ 14.00 |
Selectie van geaffineerde kazen |
€ 14.00 |
Gekarameliseerde ananas, passievruchten en kokosijs |
€ 14.00 |
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}