Chef's special menu
Prijs | |
---|---|
Chef's special (dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu) |
€ 49.00 |
Voorgerechten
Prijs | |
---|---|
Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen |
€ 9.00 |
Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren |
€ 18.00 |
Carpaccio van grotpaddenstoelen met St. Jacobsschijfjes |
€ 24.00 |
Iberico rundscarpaccio met geschaafde Beesterkaas en pijnboompitten |
€ 20.00 |
Gepocheerde bosduiven quenellen met cappucino van paddenstoelen |
€ 22.00 |
Hoofdgerechten
Prijs | |
---|---|
Medaillon van reefilet met gevulde stoofpeertjes en chutney van vijgen |
€ 34.00 |
Geroosterde US beef Black Angus (250 gr.) Sukade |
€ 29.00 |
Geroosterde US beef Grain Fed (300 gr.) Rib Eye |
€ 34.00 |
Txuleta runderhaas met gevuld mergpijpje (200 gr.) Filet pur |
€ 34.00 |
Aberdeen Angus (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os |
€ 46.00 |
Gebraiseerde grietbotfilet met champagnesaus en gegratineerde spinazie |
€ 40.00 |
Nagerechten
Prijs | |
---|---|
Assortiment van vruchtensorbets |
€ 9.00 |
Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche” |
€ 8.00 |
Luikse Koffie met wodka en cacaopoeder |
€ 8.00 |
Gepocheerde doyenné peer met sabayon en vanille ijs |
€ 12.00 |
Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum |
€ 10.00 |
Selectie van geaffineerde kazen “Michel van Tricht” met appelstroop |
€ 12.00 |
- {{ product.amount }} x {{ product.description }}
Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}