The Thrill

Menu

Chef's special menu

Prijs

Chef's special (dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu)

€ 49.00

Voorgerechten

Prijs

Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen

€ 9.00

Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren

€ 18.00

Lauw warme Schotse zalmcarpaccio met schorseneren en bieslookroom

€ 20.00

A la plancha gebakken Sint-Jacobsvruchten, carpaccio van grotpaddenstoelen en cantharellen

€ 24.00

Iberico rundscarpaccio met geschaafde Beesterkaas en pijnboompitten

€ 20.00

Krokant bladerdeegtaartje met zwezeriken en kantharellen

€ 26.00

Hoofdgerecht

Prijs

Pittig gekruide rundstartaar met tuinkers en kwarteleitjes

€ 28.00

Geroosterde coquelet met rivierkreeften béarnaise en tomatenblokjes

€ 26.00

Geroosterde US beef Black Angus (250 gr.) Sukade

€ 28.00

Geroosterde US beef Grain Fed (300 gr.) Entrecôte

€ 32.00

Simmentaler rundshaas met gevuld mergpijpje (200 gr.) Filet pur

€ 36.00

Aberdeen Angus (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os

€ 46.00

Gebraiseerde jonge tarbotfilet met getomateerde béarnaise saus

€ 44.00

Nagerecht

Prijs

Hazelnotenijs soufflé met siroop van esdoorn

€ 8.00

Crème brûlée met Madagascar vanille

€ 8.00

Luikse Koffie met wodka en cacaopoeder

€ 8.00

Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche”

€ 8.00

Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum

€ 10.00

Selectie van geaffineerde kazen “Michel van Tricht” met appelstroop

€ 12.00

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x