The Thrill

Menu

Chef's special

Prijs

Chef's special (dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu)

€ 44.00

Voorgerechten

Prijs

Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen

€ 9.00

Tartaar van gemarineerde Schotse zalm, tulband van komkommer, zure room, mosterdzaadjes en dille

€ 18.00

Iberico rundscarpaccio met gesschaafde Beesterkaas en pijnboompitten

€ 20.00

Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren

€ 18.00

Boontjes salade met gebakken kwartelborstjes, ganzenleverblokjes en truffeldressing

€ 22.00

Gevulde ravioli met Alaska krab, wortel, gember en zeekraal

€ 22.00

Carpaccio Schotse zalm, lauw warm, bieslookroom en schorseneren

€ 20.00

Menu's

Prijs

Samengesteld met : Voorgerecht # Hoofdgerecht # Dessert

€ 44.00

Hoofdgerecht

Prijs

Pittig gekruide rundstartaar met tuinkers en kwarteleitjes

€ 26.00

Geroosterde en gemarineerde Spare ribs met dipsaus

€ 22.00

Geroosterde US beef Black Angus (250 gr.) Sukade

€ 28.00

Geroosterde US beef Grain Fed (300 gr.) Entrecôte

€ 30.00

Simmentaler rundshaas met gevuld mergpijpje (200 gr.) Filet pur

€ 36.00

Aberdeen Angus (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os

46.00/pp

Gebraiseerde jonge tarbotfilet met getomateerde béarnaise saus

€ 42.00

Nagerecht

Prijs

Hazelnotenijs soufflé met siroop van esdoorn

€ 8.00

Crème brûlée met Madagascar vanille

€ 8.00

Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche”

€ 8.00

Luikse Koffie met wodka en cacaopoeder

€ 8.00

Chocolademoeulleux met Engelse room en Oude Rhum

€ 10.00

Selectie van geaffineerde kazen “Michel van Tricht” met appelstroop

€ 12.00

Aperitieven

Prijs

Martini Bianco

€ 5.00

Martini Rosso

€ 5.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief