Menu

Menu

Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu

€ 58.00

Voorgerechten

Bisque van strandkrabbetjes met grijze garnalen

€ 12.00

Gemarineerde Schotse zalm met bieslookroom

€ 24.00

Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren

€ 24.00

Gevulde ravioli met Alaska krab en emulsie van schaaldieren

€ 28.00

Ravioli van bosduif met cappuccino van cantharellen

€ 28.00

Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola

€ 32.00

A la plancha gebakken St. Jacobsschijfjes

€ 32.00

Hoofdgerechten

Fazant met gekarameliseerde appeltjes en calvados

€ 42.00

Medaillon van geroosterde reefilet, poivradesaus met gekonfijte sinaas en mosterdzaadjes

€ 42.00

Civet van jonge ever met spekreepjes en geglaceerde uitjes

€ 30.00

Geroosterde beef Black Angus (250 gr.) Sukade

€ 36.00

Geroosterde beef Grain Fed (300 gr.) Rib Eye

€ 42.00

Ierse runderhaas met ganzenlever en madeirasaus (200 gr.) Filet pur

€ 46.00

Dry Aged Double Dutch (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os

€ 42.00

Op de graat gebakken tarbotfilet

€ 44.00

Nagerechten

Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche”

€ 10.00

Gepocheerde Doyenné peer met pistache sabayon en vanille ijs

€ 12.00

Ijssoufflé met gekonfijte vruchten en coulis van vlierbessen

€ 10.00

Luikse Koffie met wodka en cacaopoeder

€ 12.00

Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum

€ 12.00

Selectie van geaffineerde kazen

€ 14.00

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x