Menu

Menu

Prijs

Dagdagelijks samengesteld 3-gangen menu

€ 64.00

Small Menu Lunch

€ 44.00

Voorgerechten

Prijs

Veloute van waterkers en postelein

€ 15

Romige bisque van strandkrabbetjes

€ 15

lauw warm gemarineerde Schotse zalm met schorseneren en chips van aardperen

€ 26

Gevulde ravioli van krab, emulsie van schaaldieren met gember, bospeentjes en zeekraal

€ 32

Carpaccio rollade van rundshaas en ganzenlever met rucola en Parmezaan

€ 32

Huisbereide garnaalkroketten met coulis van schaaldieren en grijze gepelde garnalen

€ 24

Gegratineerde Sint Jacobsschijfjes, preiruitjes en champagnesaus

€ 32

Hoofdgerechten

Prijs

Geroosterde Black Angus "Sukade"

€ 38

Geroosterde Holsteiner Premium Dry aged ( 300 gr.) Rib Eye

€ 46

Double Dutch Grassfed Rundsribstuk (1000 gr.) (2 pers.) Côte à l'os

€ 42

Ierse runderhaas (200 gr.) Filet pur met gevuld mergpijpje en duxelles van paddenstoelen

€ 42

Extra : Rossini met gebakken ganzenlever

€ 18

Gebraiseerde heilbotfilet, romige gembersausje met zwarte peper

€ 38

Op de graat gebakken tarbotrug met spinazie en "Dijonaise " saus

€ 44

Krokant gebakken kalfszweriken, artisjok, spinazie en duxelles van paddestoelen met kalfsjus en geglaceerde zilveruitjes

€ 42

Pittig gekruide rundstartaar

€ 34

Nagerechten

Prijs

Vanille roomijs met warme chocoladesaus “ Dame Blanche”

€ 12

Café glacé met wodka en cacaopoeder

€ 12

Gratin van clementines met wijnsinaasappelsorbet en sabayon " Grand Marnier "

€ 16

Chocolademoelleux met Engelse room en Oude Rhum

€ 16

Hazelnotenijssoufflé met crumble van speculoos, karamel van esdoornsiroop

€ 12

Selectie van geaffineerde kazen

€ 16

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x